Димитър Рачков разкри истината за отношенията си с Мария Игнатова

Димитър Рачков разкри истината за отношенията си с Мария Игнатова
5 (100%) 1 vote

От няколко месеца се носи слух, че връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков е приключила

От месеци се носи слух за поредната раздяла между Димитър Рачков и Мария Игнатова. Според мълвата, този път разлъката им е окончателна и за тях връщане назад няма.

Досега и двамата упорито пазеха мълчание. И нито единия не си позволяваше коментари по темата. Но в поредното издание на „Като две капки вода“, Димитър Рачков открехна завесата на личния си живот. С типичното си чувство за хумор той направи важно разкритие.

В разговор със Зуека, талантливият бургазлия заяви, че от известно време отново е на пазара. С думите си Рачков потвърди твърденията, че Мария Игнатова вече не е част от живота му, пише БЛИЦ.

Остава и тя самата да потвърди този факт. Но засега блондинката пази мълчание и не коментира личния си живот.

Миналото лято тя и Рачков скрепиха връзката си с романтична почивка в Италия. Влюбените отседнаха в имението на Маги Халваджиян. Появиха се дори слухове, че по време на романтичната си почивка двамата са сключили брак.

Но само няколко месеца след това връзката им отново се разпадна. Факт е, че откакто са заедно, двамата ту се разделят, ту се събират. Но този път раздялата им е окончателна, категорични са запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар