Хороскоп за 21 май, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник е успешен от гледна точка на професионалното ви развитие, но не е изключено да преувеличавате или идеализирате съответните фактори. Бъдете по-дистанцирани в контактите си с колеги и шефове. Внимавайте да не допускате грешки на работата си. У дома ви се наблюдава промяна в отношенията, не давайте повод за конфликти.

Телец
Предстои ви един не много добър ден, но изглежда неприятностите и неволите са временни. Вероятната причина за лошото ви настроение е охлаждане в любовните взаимоотношения, разочарование. Необходимо е да сте по-компромисни, да се отървете от отрицателните емоции и по-ведро да се отнасяте към професионалните си задължения.

Близнаци
Вторник идва с много работа и със специално предупреждeние към дамите. Контролирайте поведението си, не давайте израз на честолюбието си, за да не спъвате развитието на делата си от личния живот. Безпокойствата ви в любовен план са неоснователни. Важното днес е да покажете истински професионализъм на работното място.

Рак
Денят се отнася до материални въпрeки, като основната характеристика за вас е неудовлетвореност. Ще се наложи да намерите свое лично разрешение на проблема, без да повдигате въпроса за заплащането на труда ви в службата. Застрашени сте от конфликти. С разправии няма да постигнете нищо съществено, само ще предизвикате неприязън.

Лъв
Вторник се свързва с неприятности, не забравяйте чувството си за хумор. Внимавайте на работното си място относно допускане на грешки, избягвайте противоречия и конфликти. Възможни са непредвидени случки, загуби. Необходимо е по-умерено да се забавлявате днес, защото някои от вас са застрашени от произшествия.

Дева
Важно е да изявите качествата си във всичко, с което се заемете днес, следете се да не допускате грешки. Проявете борбеност, за да постигнете желаните резултати. Старателно избягвайте конфликти и не изпускайте от погледа си главната цел. Денят е много добър за материални придобивки и успешен за пътуване.

Везни
За вас вторник е радостен и дори щастлив. Осъществяват се желания, нищо чудно дори неочаквано да се разреши тежък проблем. Потръгва ви в любовта, звездните аспекти акцентират и върху хубава промяна по отношение на пари. Не е лошо обаче да внимавате за грешки от своя страна, особено вкъщи. Това в по-голяма степен засяга дамите от знака.

Скорпион
Предстои напрегнат ден. Бъдете сдържани и внимателни в отношенията с колеги, приятели и роднини, за да си спестите неприятни последици. Препоръката е с подчертано значение за поведението ви на работното място. Силно застрашени сте от допускане на груби грешки. Изпълнявайте старателно задължeнията си.

Стрелец
Вторник е много благоприятен за вас дори печеливш. Изпъква силна подкрепа от влиятелно място, потръгва ви в материално отношение. При някои се наблюдава хазартен шанс. В сферата на емоционалния живот перспективите също са добри, а за тези, които са били здравословно неразположени, се предвижда процес на оздравяване.

Козирог
Задава се хубав ден за любовния ви живот и за разрешаване на задачи от семейно-битово естество. При мнозина обаче са възможни неприятности вкъщи, които вероятно ще се дължат на допуснати грешки от тяхна страна. В службата си може да разчитат на добро отношение и протекции от страна на жени.

Водолей
Необходимо е да извършите някои поправки в плановете и в делата си, и ще ви потръгне. Не отлагайте разрешаването на задачи, заради любовното си настроение. Вторник е нервен, но ако действате бързо и организирано, без излишни разправии с околните, ще се радвате на резултатите. За някои от вас се налага спешно заминаване.

Риби
Мнозина от вас изглеждат в емоционална криза, но има достатъчно добри предпоставки за излизане от това състояние. Главното е да направите преоценка на поведението си и да разберете къде сте допуснали грешка. Не се задълбочавайте в отминали неприятности, а се старайте да избегнете нови. Не предизвиквайте конфликти, внимавайте да не правите грешки. Денят ще ви изненада с приятно развитие.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар