Преслава не прави и крачка без Павел

Преслава не прави и крачка без Павел
5 (100%) 1 vote

Луда ревност измъчва Павел на Преслава

Павел не се отделя от Преслава. Врачанинът ревнува до лудост любимата си. Той я придружава дори на участията й в чужбина. Павел е пътувал с пайнерката до Испания, където преди дни тя пя на сватбата на Цеци Красимирова. Преди това я придружил до Лондон, където имала изява пред сънародниците ни там, пише Хот арена.

Павел полудява от ревност, когато някой погледне любимата му. Запознати разкриват, че той винаги я наблюдава отдалече. Но въпреки това всички го познават и никой не си позволява в негово присъствие да се държи неприлично, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Феновете на Преслава се надяват много скоро да я видят като булка. След като тя сподели кадри от сватбата на Цеци Красимирова, почитателите й не пропуснаха възможността да я попитат кога ще мине и тя под венчилото. Засега Преслава и Павел не възнамеряват да скрепят връзката си с брачен обет.

Изпълнителката избягва да говори на тази тема. Публична тайна е, че Павел е бивш съпруг на Златка Райкова. Той има дете от бившата си съпруга Емилия. Именно тя е в основата на раздялата му с плеймейтката. Преди месеци се появиха снимки от църковния брак на Златка и Павел.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар