Кейт Мидълтън с трогателни думи посветени на семейството (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и Уилям забравиха за протокола

Кейт Мидълтън и Уилям се забавляваха с трите си деца, забравяйки за протокола. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж заведоха Джордж, Шарлот и малкия Луи в градина в Челси, наречена „Назад към природата“. Там цялото семейство забрави за всички около тях и се забавлява като за последно, а Кейт и Уилям се върнаха назад към детските си години.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха страхотно деня си като истинско семейство. Те се появиха за първи път заедно от много време насам. Проектът е по идея на Кейт и е с цел да върне хората обратно към природата. Според херцогинята на Кеймбридж прекарването на повече време сред природата, докато сме млади, ще ни направи щастливи, уравновесени и здрави възрастни.

Кейт посъветва всички родители да прекарват повече време с близките си и с децата си, за да израснат те здрави и силни индивиди. „90% от нашите възрастни мозъци са развити преди 5-годишна възраст и това, което детето преживява в тези ранни години, влияе директно върху развитието на мозъка.

Ето защо мисля, че е толкова важно, независимо дали сме родители или полагащи грижа, или членове на семейство, наистина да се ангажираме с прекарване на качествено време с децата и бебетата от малки.

Наистина чувствам, че природата и интерактивността на открито имат огромни ползи за нашето физическо и психическо благосъстояние, особено за малките деца“, споделя Кейт.

Херцогинята на Кеймбридж се надява, че тази градина ще накара семействата да прекарват повече време заедно навън сред природата.

Лично Кейт и цялото й семейство показаха на бъдещите посетители как могат да се забавляват в градината. Херцогинята и Шарлот се люляха на въже. Малкия принц Луи предпочете да тича по алеите наоколо, наблюдаван от баща си.

Кейт Мидълтън се забавлява с цялото семейство в Челси сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън се забавлява с цялото семейство в Челси сн. Инстаграм

Кралското семейство сподели много снимки от приключенията си в градината в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар