Галин направи нови разкрития за личния си живот (Защо не е обвързан?)

Гласувайте за статията

Галин с ново амплоа

Галин направи нови разкрития за личния си живот. Поп фолк изпълнителят не обича да говори за връзките си в публичното пространство. Вчера обаче в специално интервю за „Папараци“ той направи изключение.

Галин разкри, че е необвързан. Поп фолк изпълнителят призна пред Венета Райкова, че в този етап от живота си се е отдал изцяло на работата си и няма никакво време за личен живот. „Аз специално съм в момент, в който нямам никаква остатъчна енергия за каквото и да било. Отдал съм се изцяло на бизнеса. Нямам връзка. Не мога да кажа, че се чувствам самотен в личен план. Имам си изживявания, преживявания. Но аз самия не желая нещо сериозно. То пък, когато човек не иска, тогава е най-атакувам от различни страни“, сподели поп фолк изпълнителят за личния си живот.

„Забелязал съм, че нашата зодия, зодия Риби, като тръгне да върти някакви любовни неща, някакви филми, и нещата в работата закъсват. Прекалено сме емоционални“, допълва Галин за връзките на своята зодия.

„Вчера говорих с Азис, с кого подготвяме обща песен, и той ми каза: „Аз много добре те разбирам. Разбирам за какво става въпрос. И аз след 28-мата си година спрях да мисля за любов“. И аз му казах, че не му вярвам. „Това, което казваш е просто абсурдно“, споделя Галин разговора си за любовта с колегата си Азис, с когото скоро ще ни изненадат с ново общо парче.

Любов

„Аз съм на 28. Нямам намерение да спирам с любовта. Просто в момента искам и съм напълно отдаден на работата“, каза още Галин. Цялото време на поп фолк изпълнителя е ангажирано с новата му фирма. Отскоро Галин има собствена фирма и продуцира млади таланти.

Преди време поп фолк изпълнителят пусна доста провокативни снимки в официалните си профили в социалните мрежи. Галин се оправда с това, че и той е човек, и въпреки че е известна личност, има право и той като всички да пуска такива снимки.

Галин няма сериозна връзка, защото се е отдал на работа сн. btv.bg.

Галин няма сериозна връзка, защото се е отдал на работа сн. btv.bg.

„Направило ти е впечатление, защото става въпрос за мен. Иначе много момчета и момичета си качват подобен тип снимки. Аз не искам да се ограничавам, не искам да не си живея живота по начина, по който искам, заради това, че съм изпълнител. Аз искам да бъда като всички останали хора“, откровен е Галин пред Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар