Мащехата на Меган Маркъл разкри разтърсваща истина

Гласувайте за статията

Рослин е категорична, че Томас е бил ужасен съпруг и баща

Мащехата на херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, разкри разтърсваща истина, която ще ви остави безмълвни.

Тя твърди, че не е искала да го прави, но в крайна сметка е сметнала, че това е неин дълг, за да предпази Меган Маркъл и бебето й от собствения й баща.
Мащехата й е категорична, че Меган не трябва да се доверява на родителя си по никакъв повод, още повече да го допуска до отрочето си.

Меган Маркъл

Рослин е категорична, че Томас е бил ужасен съпруг и баща

Освен това жената твърди, че Томас е бил ужасен съпруг и още по-ужасен баща. Той зарязал нея и децата й сами, за да ходи по чужди жени, изплака още мащехата на Меган.
Рослин добавя, че Томас никога не й е вдигал ръка. За сметка на това крясъците и обидите, които са излезли от устата му, са я наранили много по-жестоко от шамари.

Мащехата на Меган Маркъл е категорична, че решението на херцогинята да не общува с баща си, е най-правилното. Тя смята, че Томас няма никакво право да претендира за каквито и да било срещи с внука си.

Рослин подчертава, че Томас има още пет внучета, но до този момент не е погледнал нито едно от тях. В заключение заявява, че не разкрива истината, защото таи някаква злоба срещу бившия си, а защото не иска той отново да нарани Меган, пише zajenata.bg.

Меган Маркъл

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар