Лияна призна: Ако не бях напуснала бившия си Махмуд, щях да умра!

Лияна призна: Ако не бях напуснала бившия си Махмуд, щях да умра!
5 (100%) 1 vote
Певицата Лияна разказа за любовта и драмите си с наркотрафиканта Махмуд в новия си клип

Лияна възпя любовта и драмите си с осъждания за наркотрафик курд Махмуд Йозджан – бащата на дъщеря ѝ Дениз – пише в. „Уикенд“. Клипът към новия ѝ хит „Любов“ има доста прилики с историята на връзката ѝ с вече бившия ѝ мъж. Певицата е автор на текста към екранизираната песен – отбелязва изданието.

Лияна играе влюбена жена, която се изправя пред жестоки изпитания, когато избраникът ѝ е задържан за наркотици. В липа мъжът ѝ е натопен от зложелатели, които поставят пакет кокаин в багажника на колата му. Задържан е от органите на реда, а певицата е потресена. Драмата е пълна, защото е бременна, когато любимият ѝ влиза зад решетките. На финала на екранизацията арестантът излиза на свобода, а Лияна го посреща с дъщеря им.

Точно в такава ситуация попадна фолк звездата преди години, когато имаше връзка с Махмуд. Той бе задържан за наркотици точно в момента, в който изпълнителката бе бременна с щерка им.
Изпълнителката признава, че й било невъзможно да заживее в Турция с Махмуд. Там певицата изпаднала в депресия, която била животозастрашаваща. Започнала да линее.
„А всъщност аз тъгувах“ – споделя Лияна и допълва, че всяка вечер заспивала с мисълта за улицата, на която е израснала.

Лияна с лична изповед в новия си клип

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар