Гаджето на Джулиана Гани си навири носа: Виж с какво се изфука Илиян Найденов!

Гаджето на Джулиана Гани си навири носа: Виж с какво се изфука Илиян Найденов!
5 (100%) 1 vote

Половинката на Джулиана Гани не стъпва по земята заради тази награда!

Гаджето на Джулиана Гани – Илиян Найденов се носи в облаците. Фитнес инструкторът получи наградата Инфлуенсър на годината. Но и за миг не си помисли, че единствената причина за това отличие е връзката му с блондито. Ето как се изфука Найденов в мрежата:

Джулиана Гани

Гаджето на Джулиана Гани не спира да се фука

„Преди дни се проведоха първите по рода си награди за Инфлуенсър на годината, където още с откриването бяхме шокирани от победата не само на един от нас, а и на двама ни!

Аз получих приз за най-влиятелна личност в социалните мрежи в категория “Спорт и фитнес”, а Джулка в категория “Червен килим”!

Искам да благодаря на всички вас, които ни подкрепяте във всичко и смятате, че го заслужаваме! За мен лично е чест, че успявам да мотивирам, уча и тласкам младежите към спорт и здравословен начин на живот!

Не мога да не спомена, че в категориите и на двама ни бяха номинирани много известни, и също влиятелни в социалните мрежи, хора!

В моята категория претенденти освен мен бяха Маги Сидерова, Хриси Парова, Биляна Йотовска и Адриан Зурков, а на Джулка конкуренцията беше Александра Петканова, Ася Капчикова, Петя Стоянова (Пенелопе) и Златка Райкова!

Казвам това не за да засегна някого, а за да изкажа огромната си гордост, че и двамата спечелихме при такива успешни, и развили се в своя бранш, хора! За нас беше чест!

Ще продължаваме да ви мотивираме и зареждаме както със знания, така и с позитивизъм! Благодарим ви!“, заяви Илиян Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар