Сензационна рокада в Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Катето Евро пак се уреди

Би Ти Ви е на път да извърши поредната тв рокада.

Ръководството на медията е взело решение да върне на екран една от емблематичните тв водещи.

Тук е мястото да посочим, че става въпрос за Катето Евро. Тя най-накрая дочака шоуто й да тръгне в ефира на Би Ти Ви, отбелязва на страниците си „Марица“.

Би Ти Ви

Катето Евро пак се уреди

Актрисата ще води петъчно предаване, в което известни личности ще се разделят на два отбора и ще се състезават. Интересното е, че епизодите на предаването бяха заснети още през есента на 2016 година. Тогава дори Катето Евро се хвалеше, че най-накрая си е намерила мечтаната работа след дългата пауза.

За нейно огромно съжаление обаче това така и не се случи тогава. Преди броени часове от Би Ти Ви обявиха, че „Игрите на звездите“ започва да се излъчва от 31 май с начален час 21 ч.
Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night. От втория епизод предаването ще се излъчва всеки петък от 21.30 ч.

Ролята на Катерина Евро в новото предаване на Би Ти Ви ще е да следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени звездите. Предаването ще разполага и със собствен бенд, който ще изпълнява всяко музикално желание на водещата, както и на звездните й гости, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар