Бареков: В Брюксел Джамбазки ще спести 2 милиона евро за 5 години! (виж тук) Преглеждания: 1302

Бареков с апокалиптична картинка за евроизборите
0
5/5 - (1 vote)

Бареков с остър коментар за предстоящите евроизбори!

Николай Бареков разтърси мрежата седмица преди предстоящите евроизбори. Ето какво заяви бившият ни представител в Брюксел, цитираме го дословно:

Бареков
Бареков с апокалиптична картинка за евроизборите

„Евроизборите няма да променят нищо съществено сами по себе си. Промяната вече е кодирана и е в ход.

На 27 май БСП ще бъде в ролята на КТБ през юни 2014 – ще я разграбват за нула време парче по парче, къс по къс. На Позитано ще се лее кръв.
Проблемите за галените хрантутници на задкулисието Каракачанов и Марешки тепърва ще започнат, независимо дали някой джендър или крадец от тях е станал евродепутат или не.

С тях прокуратурата ще свърши мръсната работа. Ако някой замине в Брюксел – най-много още един нов евромилионер или Джамбазки да спести 2 милиона евро следващите пет години.

ГЕРБ също е обречен, независимо дали печели изборите. Там е въпрос на време (поради очевидно обективни причини).

Краят на градските псевдолиберали, дори за лумпените, които им пригласят във ФБ, в този им вид – приключва на 26. 05. в 19 часа.
Знам, че тази малка прогноза на горните (пиявици) няма да хареса.

Вие, останалите – просто се замислете трезво какво правим от 27 май сутринта. И не забравяйте – такива като свръх популярните напоследък “многострадалната Иванчева и злият Гешов” са карикатурни образи, спуснати от задкулисието, за да има шумната, беззъба и пленена медийна среда с какво да си начесва крастата.

Вместо да виждат очеизвадното за разсипаната държава, от която избягаха 3 милиона умни и кадърни и откраднатите от мафията стотици милиарди – безумно врякащите са се фокусирали като маниаци в новите Пижо и Пенда (Иванчова и Гешов), които им спуснаха за стръв от задкулисието…“, изригна Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.