Шеф Петров: Не знам дали се радвам на работата си!

Шеф Петров: Не знам дали се радвам на работата си!
5 (100%) 1 vote

Шеф Петров е особено активен в социалната мрежа!

За разлика от колегите си шеф Манчев и шеф Ангелов, устатият шеф Петров е особено активен в мрежата. Той не пропуска да поддържа интереса на последователите си и редовно публикува ястия или свои разсъждения. Ето с какво ни изненада сега:

шеф Петров

Шеф Петров вършее в мрежата

„Нямате представа колко лесно се работи с хора които знаят какво е Fine Dining, които знаят къде отиват и какво да очакват. Още по-лесно е да ги изненадаш, просто защото знаят много! Да изпитвате заедно щастие от срещата ви! Мерси Фернандо!

Превод! „Въпросът не е само това да се яде. Не просто се насладих на храната, това също. Не само се забавлявах на екстравагантни вкусове, но и на различни вкусове.

Не знам дали Петров е безгрижен човек, шоумен, който се радва на работата си.

Оазис на пробиотична и екологична макробиотична технология на кулинарната култура на най-достъпна цена за Западна Европа. Ядох шоколад на 150 градуса с консистенция на флан.

Ядох лишеи, никога не бях ял. Хелий балони, месо, мариновани в листа, цветя от Бъз. Ябълки, накиснати и консервирани с бактерии от стафиди, прясно сирене, превърнато пред вас като моцарела с яйце вътре …

Шоу от 28 ястия, представени от забавен човек, който говори всички езици с увереност в себе си.

Всяко ястие би спечелило конкурса за Тапас във всеки град
в на Баският Регион. Отидете и се насладете на различна и забавна професионална работа“, заяви шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар