Мегз отчаяна от риалитито си, шокира всички! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мегз не харесва някои от участничките във формата!

Миглена Каканашева – Мегз призна, че е потресена от някои от момичетата в риалити формата си. Тя заяви, че изпитва срам и не знае какви мерки да предприеме занапред:

Мегз

Мегз иска съвет от зрителите

„Епизод 2 на риалитито ми INSTAQUEEN е онлайн. Не знам какво да кажа, честно, мисля, че дори изпитвам срам. Аз дори не можех да ги погледна, беше ми неудобно все едно нещо в мен не е наред.

Ще забележите, че по едно време съм се превила и подпряла на ръцете си в поза на тотално отчаяние. Избрали сме тези момичета от 10 000 кандидатки и съм меко казано разочарована…“, сподели Мегз преди броени дни за шок на всички. А после заяви следното:

„Утре трябва да уведомя продуцентите на риалитито си INSTAQUEEN какво смятам да правя. Аз съм ужасно своенравна, дори май съм вироглава. Знам си какво искам и си знам как се стига до там.

Винаги досега ако ще цялата планета да ми казва иди наляво – ако аз усещам, че трябва да ходя надясно – надясно отивам ако ще да умирам. И сега се чувствам точно така.

Да сменя концепцията докато сезонът тече е немислим риск. Може да доведе до огромен успех или до огромен провал. И ако е второто може да коства договора ми за INSTAQUEEN изобщо. Какво да правя?

Объркана съм – близките ми ми казват – рейтингът е отличен, сама собствените си рекорди минаваш, защо ти трябват промени. Дай шанс на момичетата, още е рано.

Аз, обаче, цял ден кисна по халат вкъщи с Бенджи и място не си намирам. Усещам, че трябва… не знам, нещо трябва да се промени. Не ми е съвършено нещо… как да ви го обясня…

Моля ви, дайте ми съвет! Трябва ли да сменя някои от момичетата? Трябва ли да вкарам нови правила или регламент? Трябва ли да вкарам нов участник?

Или просто да продължа по старо му и за пръв път в живота си да не послушам вътрешния си глас? Как бихте постъпили вие, ако бяхте на мое място?“, пита Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар