Познахте ли коя е тази дама?

Гласувайте за статията

Не прилича на себе си

Вероятно ще срещнете сериозни затруднения да познаете коя е тази дама, при все, че към днешна дата тя е доста известна.

Несъмнено русата коса е сред запазените марки на народния представител от редиците на БСП – Елена Йончева. Дори роднините й не са я виждали с различна от стандартната за нея прическа.

дама

Елена Йончева не прилича на себе си

Напоследък обаче тази дама умишлено се стреми към доста по-обикновен и скромен външен вид. Във времето, в което е била жената до бившия премиер Сергей Станишев, Елена Йончева си е позволявала доста смели експерименти.

Преди години русокосата дама се впуснала в нестандартен проект на популярно модно списание. Идеята била да преобразят някоя от най-знаковите блондинки у нас в брюнетки. Експериментът целял да ги накара да се замислят доколко цветът на косата ги изгражда като личности.

В предизвикателството се включили певицата Преслава Пейчева, чалга звездата Камелия, актрисата Емануела Шкодрева, както и журналистката (по онова време) Елена Йончева.
За фотосесията стилистите подбрали за Йончева черна перука с бретон и я пременили в рокля на точки, крещящо червен чорапогащник и червени обувки на висок ток. Те били вдъхновени от френския шик.

В крайна сметка на Елена Йончева се харесала ролята на модел и от уж скромна журналистка, тя набързо придобила характерната суетност за моделите, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар