Николай Бареков довърши Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Категоричен е, че не може да бъде никакъв журналист

Тазсутрешното гостуване на премиера Бойко Борисов и водача на листата за евроизборите от ГЕРБ – Мария Неделчева-Габриел, накараха Николай Бареков да изригне и да срине Антон Хекимян със земята.

Антон Хекимян

Категоричен е, че не може да бъде никакъв журналист

Николай Бареков заяви следното по отношение на поведението на Антон Хекимян в днешното издание на предаването „Тази сутрин“:
„Истината е, че г-н Хекимян се държи много беззъбо спрямо г-н Борисов и използва чужди опорни точки. Тук вече мога да дам своя аргумент защо. Просто г-н Хекимян няма интелектуалния капацитет – той е виден представител на баджак-журналистиката в България, няма капацитета да задава свои собствени въпроси“.

Николай Бареков бе категоричен, че за да може един журналист да задава собствени въпроси, е нужно да чете книги, а не вестници. Той заяви, че Антон Хекимян, Виктор Николаев, както и Жени Марчева – „по-известна като флагмана на баджак журналистиката“, имат остър дефицит на четене на книги.

Освен това те не познават българската история, както и политическата действителност в страната. Бареков подчертава, че е твърде несериозно да коментира Антон Хекимян като журналист, тъй като той е „кукла на конци“.

Той припомни и фактът, че Хекимян бе изгонен от мъжкото хоро в Калофер. Според Бареков това се дължи на факта, че калоферсокто хоро е за „истински мъже“. Той подчерта, че досега не е чувал „да се допускат джендъри в ледените води на река Тунджа в Калофер“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар