Тифани Тръмп чака бебе? (Щерката на президента лъсна с коремче в Кан)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп май е бременна

Тифани Тръмп май е бременна. Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп се появи на закриването на фестивала в Кан. Присъствието й на кино церемонията не изненада особено светските журналисти, но промените във фигурата й — да.

Както е известно, дъщерята на Доналд Тръмп е голяма почитателка на различни светски партита и е чест гост по такива събития. Тя дори посети няколко модни дефилета в Европа, както и редица светски прояви, свързани с филмовите награди.

Черешката на тортата обаче се оказа кинофестивала в Кан. На него Тифани се появи с черна вечерна рокля и забележително напълняла. Най-изненадваща обаче бе промяната в талията й. Дъщерята на американския президент цъфна с коремче и изглеждаше видимо бременна. Поне в четвъртия месец.

Компания на Тифани й правеше гаджето й Майкъл Боулос.

Тифани се опита да се скрие зад цветни тъмни очила, но въпреки това не успя да запази инкогнито си.

Появата на дъщерята на Тръмп в Кан предизвика фурор, а неколцина зевзеци дори поздравиха американския президент за предстоящото му внуче.

Всъщност, присъствието на Тифани в Кан не бе случайно. Гаджето й се оказа една от звездите във филмовата програма на форума.

Двойката е заедно от две години, като Тифани официално представи приятеля си на семейството си миналата година. Двамата прекараха с първото семейство и Деня на благодарността, на парти във Флорида през ноември.

Гаджето й учи финанси в университета в Лондон, докато Тифани учи в Ню Йорк бизнес, подобно на повечето си роднини.

Тифани Тръмп бременна? сн. Инстаграм

Тифани Тръмп бременна? сн. Инстаграм

Слуховете гласят, че двамата са се венчали тайно по време на пътуване до Сърбия по-рано през годината. Както е известно, президентската щерка тогава разбуни духовете. Тя и любимият й си подариха романтично пътешествие до Балканите. Междувременно обаче се заговори, че двойката е използвала ваканцията си, за да се венчае тайно. Ако новината за бебето е истинска, то тогава сватбата въобще не изглежда прибързана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар