Евровизия 2019 – гафове, любовни драми и политически скандали

Гласувайте за статията

Евровизия 2019 тръгна с гафове и скандали

Евровизия 2019 тръгна с гафове и скандали. Конкурсът тази година протече под знака на скандалите от самото начало. На самите представяния обаче, някои от участници и жури пък сгафиха сериозно.

Сред топ гафовете на събитието бе целувката между един от водещите и неговият съпруг, който също е мъж. Фактът, че се случи на конкурс от подобен характер и то в Израел, разбуни духовете.

И докато феновете все пак приеха случващото се с усмивка, то други гафове не бяха толкова невинни.

Представителката на Албания пък предизвика политически скандал като се появи с рокля, върху която имаше двуглав орел. Той се смята за символ на страната, което предизвика някои възгласи, че се политизира конкурса.

В действителност този жест бе направо дреболия, спрямо друг гаф. Представителите на Исландия се появиха развявайки знамето на Палестина. Предвид напрегнатите отношения между двете държави, това си беше откровена политическа провокация.

Що се отнася до изпълненията на определени песни, някои от участниците определено се издъниха. Куриозен е случаят с представителя на Русия. Сергей Лазарев, който за втори път участва на конкурса, пак се класира трети, но не успя да стигне по-напред. На всичко отгоре критиците го обвиниха, че е опитал да копира представянето си от 2016 година, когато пак стигна до трето място. На четвърто тогава се класира българската певица Поли Генова.

Гафове и издънки на Евровизия 2019 сн. Инстаграм / You Tube

Гафове и издънки на Евровизия 2019 сн. Инстаграм / You Tube

Междувременно, мини скандал се завихри и около победителя. Дънкан Лоренс от Холандия, който спечели конкурса. Той призна, че харесва, както мъже, така и жени. А песента му е отражение на един невъзможен копнеж и зад нея се крие любовна драма. Черешката на тортата беше обаче появата на табела във видео, публикувано в инстаграм профила на една от водещите, на която се разкриваше победителя още преди той да бъде обявен

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар