Слави Трифонов разкри защо продава столичния си дом (Дългия се изнесе окончателно в Кладница)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов разкри защо е решил да продаде столичния си дом

Шоумена Слави Трифонов официално продаде столичния си дом. Дългият от няколко месеца живее в имението си в пернишкото село Кладница, което му бе построено от приятеля му Слави Транспорта.

Водещият се принуди да се откаже от столичния си дом по няколко причини. Една от тях е турския ресторант, който се разполага на първия етаж на сградата, а другата е желанието му да си осигури спокойствие.

Както е известно шоумена държи ревностно на личния си живот и всякакви любопитни надничания в интимния му свят са нежелателни и дори забранени. Особено що се отнася до дома му.

Жилището му в София е удобно разпределено за дневна зона и кътове за отдих, които осигуряват уединение на водещия и гостите му.

Кухнята е отворена, с барплот и зона за готвене, както и с просторна трапезария, пише „Уикенд“.

Стените са с италианска мазилка, имотът е с ТЕЦ отопление, а освен това асансьорът достига директно до подземието, където на разположение на Слави са три паркоместа.

На първия етаж е разположен турски ресторант, който е активно посещаван до ранните часове на нощта. Освен това миризмите от кухнята се носели из цялата сграда, което никак не се харесвало на Дългия.

Продажната цена на жилището е смайваща — 1 320 000 евро или над 2 600 000 лева. Сумата е внушителна, на фона на намаляващите цени на пазара на имоти.

Слави Трифонов продаде столичния си дом. Дългия се изнесе в Кладница сн. Интернет

Слави Трифонов продаде столичния си дом. Дългия се изнесе в Кладница сн. Интернет

Желаещи да закупят жилището не липсват, а близки до Слави отбелязват, че той има и други апартаменти в София. Водещият не съжалявал за продажбата на този си дом, тъй като предпочитал да отсяда в другите, по-малки жилища, които има. И където спокойно можел да нощува, без да привлича излишно любопитство. А и се радвал на относително спокойствие там, тъй като нямало посетители или туристи, които биха могли да му досаждат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар