Андреа се сдоби с тежко обвинение

Гласувайте за статията

Очевидно сега тя е под прицела на скандалната репортерка

Фолк певицата Андреа се сдоби с доста тежко обвинение.

Сякаш на Джени Ривало й се стори твърде недостатъчно това, че отнеха временно лиценза на Кубрат Пулев за Калифорния след обвиненията й, а сега се е прицелила и в половинката му Андреа.

Андреа

Очевидно сега тя е под прицела на скандалната репортерка

Очевидно скандалната репортерка е взела на прицел Андреа и Кубрат Пулев. Тя продължава да изсипва обвинения с торби като този път се изкара жертва на кибер тормоз от страна на половинката на Кобрата.

Суши твърди, че Андреа я е обиждала в социалната мрежа. Ето какво написа тя по въпроса:
„Имам снимки от чатове, в които тя ми казва „гордее ли се майка ми с мен“, обижда ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибер тормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно“, жалва се сърцераздирателно тя пред Нова тв.

Освен това тя твърди, че няма какво да каже на Кубрат Пулев и подчертава, че извинението му е било неискрено. От думите й става ясно, че тя не е никак доволна от наказанието, което бе наложено на родния боксьор, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар