Жана Бергендорф с глоба 5 бона (Певицата отърва затвора за домашно насилие)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф ще отнесе пет бона глоба за домашно насилие

Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно насилие, което бившия й приятел Леандър Франциско Янис-Лео заведе срещу нея с обвинения за физически и психически тормоз чрез електронни съобщения.

Жана Бергендорф

Снимка: ХотНюз

Процесът срещу Жана стартира в края на миналата година, а по делото са насрочени две заседания, на които ищецът така и не се яви. От Софийския районен съд дадоха ход на едно от заседанията, на което се яви само адвокатът на певицата. Делото трябваше да продължи през пролетта, след като бе върнато за доразследване в прокуратурата, предават от Hotnews.bg.

След като случаят е преразгледан, от държавното обвинение внасят нов иск в съда срещу Бергендорф. С него прокуратурата се отказва да търси наказателна отговорност от пламенната певица.

Така тя спасява престой в ареста между 1 и 3 години, ако бъде призната за виновна. Сега от прокуратурата настояват да й бъде наложено единствено административно наказание. Глобата, която Жана може да получи е между 1000 и 5000 лева, категоричен е законът, пише „България Днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар