Драма с щерката на Николета Лозанова

Драма с щерката на Николета Лозанова
4 (80%) 1 vote

НиЛо се е видяла в чудо

Плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова не може да си намери място покрай драмата с дъщеря й Никол Божинова.

Запознати издават, че Николета Лозанова е изпаднала в ужас от това, че все още не може да намери подходящо частно училище, чийто праг да прекрачи наесен наследницата й. Тя се е вкарала във филма до такава степен, че дори е изгубила съня си.

Николета Лозанова

НиЛо се е видяла в чудо

Наследницата на Николета Лозанова и Валери Божинов навърши 7 години на 1 април. Тя няма търпение да се впусне в ученическия живот.
Една от опциите бил Италианският лицей, който е предпочитано учебно заведение от столичните ВИП-ове, както от светските, така и от политическите среди.

Въпреки това шансовете лицеят да обучава наследницата на Николета Лозанова и Валери Божинов, са твърде малки. Взискателната майка иска дъщеря й да получи възможно най-доброто образование, а лицеят не й бил много по вкуса.

Основното, което я притеснява, е местонахождението му – чак в Горна Баня. Това означава, че Николета Лозанова и Ники Михайлов трябва да стават твърде рано всяка сутрин, за да карат Никол на училище.

Припомняме, че към днешна дата сред ВИП възпитаниците на елитното училище, са наследниците на Цветан Цветанов, Евгени Димитров-Маестрото, Божидар Лукарски, Джуди Халваджиян, Деси Цонева, Мариана Векилска и Крум Савов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар