Нови разкрития за предаването, което ще заеме мястото на „Шоуто на Слави“

Гласувайте за статията

По всяка вероятност ще стартира наесен

За никого не е тайна, че „Шоуто на Слави“ пада от телевизионния екран след 19-годишен ефир.

Напоследък все по-усилено се носи и мълвата кое ще е предаването, което ще запълни дупката, оставаща след отпадането на „Шоуто на Слави“ от програмната схема.

"Шоуто на Слави"

По всяка вероятност ще стартира наесен

Според мълвата, продуцентът Магърдич Халваджиян отново е затоплил отношенията си с ръководството на медията. Запознати дори твърдят, че арменецът е пред подписване на договор за вечерно шоу с балет и гости.

Халваджиян дори вече е представил пред ръководството на Би Ти Ви промо за предаването, което ще заеме мястото на „Шоуто на Слави“. По всяка вероятност новото предаване ще стартира наесен. Продуцентът е категоричен, че няма нищо нередно в това да работят с всички телевизии.

Той обаче категорично отказва да прави каквито и да било коментари по темата на този етап под предлог, че това, което се говори на срещите, е с условие на конфиденциалност.
Евентуалното завръщане на арменеца в ефира на Би Ти Ви обаче далеч не е продиктувано от липса, която ръководството на медията трябва да запълни.

Припомняме, че именно пордуцентската компания на Халваджиян правеше голяма част от външните предавания на Би Ти Ви преди години, включително и сериала „Седем часа разлика“ разривът в отношенията им обаче настъпи в резултат на опитите на медията да наложи цензура, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар