Мария Игнатова не прилича на себе си

Гласувайте за статията

Блондинката е в много тежка ситуация

От близкото обкръжение на Мария Игнатова издават, че напоследък блондинката не прилича на себе си.

Всички нейни близки са силно притеснени. Те издават, че напоследък Мария Игнатова е отслабнала драстично и едва ли тежи повече от 46 кг.

Мария Игнатова

Блондинката е в много тежка ситуация

Всъщност чаровната водеща на предаването „Господари на ефира“, което бе свалено от ефира на Нова тв, винаги е била изключително фина жена. Към днешна дата обаче тя съвсем се е стопила и е изгубила голяма част от женствеността си.

Близки приятели на Мария Игнатова твърдят, че краката й вече приличат на клечки, а бузите й са хлътнали. Начинът, по който изглежда лицето й пък може да бъде определен с една дума – изпито, категорични са те.

Тези килограми са твърде малко за ръста на Мария Игнатова. По всяка вероятност тя е отслабнала от стрес, подозират от близкото й обкръжение, отбелязва на страниците си „Уикенд“.

Припомняме, че неотдавна Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха за пореден път. Този път обаче актьорът дори не желае да чуе за нея. За капак на всичко блондинката остана и без работа след отпадането на „Господари на ефира“ от програмната схема на Нова тв.

В същото време не се очаква и нов сезон на другото шоу, което води – „Х Фактор“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар