Никой не предполага каква е истината за Фънки

Гласувайте за статията

Оказва се, че в действителност музикантът е много по-различен от това, което хората виждат

Вероятно повечето от вас са си създали мнение, че музикантът и промоутър Димитър Ковачев, по-известен като Фънки, е доста груб.

Истината за Фънки обаче се оказа съвсем различна и доказателство за това е дъщеря му Карла Ковачева.

Фънки

Оказва се, че в действителност музикантът е много по-различен от това, което хората виждат

Тя е категорична, че Фънки е успял да я възпита по възможно най-добрия начин и не се е превърнала в поредното разлигавено дете. Тя не крие, че е усещала завист и злоба сред останалите ученици от училището й, но пък допълва, че е наясно, че и без това не може. Наясно е, че един човек не може да бъде харесван от всички.

„Винаги се стараех да доказвам, че сама си градя живота. Много хора имат грешно мнение за мен. Но той винаги ме подкрепяше“, разказа Карла Ковачева, дъщеря на Димитър Ковачев- Фънки.

Карла определя Фънки като „много добър баща и човек“, който е адски искрен и винаги й дава правилните съвети. Разбира се е имало моменти, в които е бил и строг. За двамата няма тема табу, която да не могат да обсъдят заедно.

Разкрива, че е виждала Фънки да плаче, но уточнява, че това се е случвало само веднъж до момента. В заключение посочва, че я е научил да цени и уважава, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар