Хороскоп за 20 май, понеделник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Понеделник е много тягостен относно емоционалното ви състояние, но като краен резултат – ползотворен. Проявете характерното си великодушие и спокойно възприемайте случките и развитието на обстоятелствата. Дори някой да се опита да ви навреди, истината ще излезе на бял свят и ще ви реабилитира.

Телец
Където отидете, ще се озовете в приятна компания. Имате добри приятели, много хора ви ценят и уважават. В момента сте малко неуверени и тревожно, но звездите са с вас и съвсем скоро делата ви ще се подредят както искате. Можете смело да преследвате високи цели, изпъква дори неочаквана за вас подкрепа.

Близнаци
Изглежда повечето от вас са настроени за почивка и развлечения днес, но им се дава и възможност да свършат нещо полезно в материалната сфера. Нищо чудно да бъдат облагодетелствани от приятели по някакъв начин. Могат да разчитат на такива хора и по отношение изготвянето на документи, които ги интересуват.

Рак
Днес и вие имате шанс в лицето на приятелите. Много вероятно е желаните от вас придобивки да се осъществят с тяхно посредничество. Главното е да не поставяте личните интереси над всичко и да не изпускате нервите си от контрол. Не забравяйте, че хармоничните връзки са много важни за равномерното развитие на делата си.

Лъв
Денят е много успешен, стига да не изпреварвате събитията и да бъдете достатъчно предпазливи спрямо допускане на грешки. Наблюдават се добри условия за реализация на материалните ви желания, но се изисква разумен подход. Необходимо е да внесете яснота в личния си живот и чак тогава да действате по други въпроси.

Дева
Много активни сте днес и повечето от задачите си ще доведете до завършен вид. Предвижда се професионален успех, който се придружава с благоприятни възможности за реализация на по-високи доходи. Налице са прекрасни условия да извършите необходимите премествания, за да осъществите в пълнота намеренията си – независимо до какво се отнасят.

Везни
Вие сте представители на поредния знак, при който са характерни придобивки. За вас обаче в по-голяма степен вероятността е да бъдете облагодетелствани чрез наследство. Изпъкват важни контакти, от които ще получите полезна информация. При някои се наблюдават консултации с юридически лица.

Скорпион
Старайте се да не прибързвате и овладявайте вътрешното напрежение, за да не правите гафове. Внимавайте при общуването си с околните, може да засегнете някого със своята разпаленост. Денят е благоприятен за работата и материалните ви дела, но не е зле и вие повече да сдържате импулса си за пилеене на пари.

Стрелец
Планетното разпределение изисква от вас повече размисъл днес. Ако вземете прибързани решения, вероятно ще съжалявате, защото ще действате от слабост, мамейки себе си относно мотивите си. Ще създадете нови проблеми, значително по-неприятни от тези, които се опитвате да разрешите. Мнозина се стремят към нови позиции в любовта и изглежда в тази сфера ще постигнат успех.

Козирог
Понеделник се очертава нервен, бъдете въздържани спрямо конфликти. Постарайте се да намалите изискванията си и не действайте самостоятелно по въпросите, които ви интересуват. Търсете верни съмишленици, работете в екип с други хора. Звездите ви подкрепят във финансови дела.

Водолей
За вас се откриват прекрасни възможности за си издействате по-добро място или да спечелите авторитет в професионалната област. Но е много важно какъв подход ще имате, как ще се държите. Проявете съобразителност. Овладявайте емоциите, за да не обидите неволно някого. Направете деликатен намек за качествата си.

Риби
Денят е благоприятен за любов и семейни дела. Иначе в професионален план не сте застраховани от трудности и нерви. Възможно е да се наложат спешни действия по някои задачи. Избягвайте безпредметни спорове, пазете се от допускане на грешки в работата си. Имате шанс да поставите на място човек, който ви е навредил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар