Горещи разкрития за щерката на Румен Радев

Гласувайте за статията

Столичани не можаха да повярват на очите си

Тези горещи разкрития за наследницата на президента на Република България – Румен Радев – Дарина, оставиха всички безмълвни.

Повече от очевидно е, че дъщерята на Румен Радев е в прекрасни отношения с мащехата си Деси Радева. Този факт е изненадващ за мнозина.

Румен Радев

Столичани не можаха да повярват на очите си

„България Днес“ отбелязва, че жената и дъщерята на Румен Радев, са толкова близки, че Дарина дори износва роклите на Деси Радева. Преди броени дни младата дама се появи с тоалет на президентшата.

По време на една от молитвите на Негово светейшество в столицата, Дарина бе пременена в рокля на Деси Радева, носена на друго светско събитие. Става въпрос за черна рокля с бели маншети и панделка на врата.

Факт е, че дори след като Румен Радев стана държавен глава, Дарина Радева не е променила стила си на обличане. Освен това тя все още използва градския транспорт в София за придвижване от една точка до друга. Младата дама залага на ежедневно облекло – дънки, тениски и кецове.

В този ред на мисли може би не е толкова изненадващо, че Деси Радева е заела роклята си на Дарина за церемонията. Със сигурност не би било много подходящо дъщерята на президента Румен Радев да се появи с тениска, кецове и дънки на такова събитие, пише zajenata.bg, позовавайки се на ХотАрена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар