Вдовицата на Стефан Шарлопов залюби бодигарда си

Гласувайте за статията
36-годишната Бояна започна нов живот след смъртта на съпруга си – милионера Стефан Шарлопов

Година и три месеца след смъртта на предприемача Стефан Шарлопов младата му вдовица Бояна е свалила траура и вече лети на крилете на любовта с нов мъж – пише в. „Уикенд“. Досущ като в американския романтичен трилър „Бодигард“, 36-годишната дама е намерила утеха в прегръдките на своя телохранител – отбелязва изданието.

Вдовицата на милионера и мускулестият мъжага буквално са неразделни, тъй като и професията му налага да е плътно до нея. Гардът съпровожда госпожата не само по бизнес и лични срещи, но и когато ходи на фризьор или на шопинг. Макар Бояна и бодигардът й да се стараят връзката им да е дискретна, служителите на Шарлопова са забелязали прехвърчащите флуиди помежду им.

Докато покойният хотелиер бил жив, съпругата му имала огромен респект от него. По онова време тя водела доста скромен начин на живот. Сега пък е променила коренно битието си, а и визията си.
Навремето Бояна не давала поводи съпругът й да се съмнява във верността й. Цялото й внимание и време било насочено към четирите им деца.
Хотелиерът издъхна в съня си от сърдечна недостатъчност на 5 февруари 2018 година. Бояна месеци наред спазвала благоприличие и носела тъмни дрехи, но в един момент свалила траура.

Шарлопов с многодетното си семейство

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар