Черната Златка подкара джип за 100 бона

Черната Златка подкара джип за 100 бона
5 (100%) 1 vote

От няколко дни Черната Златка бръмчи из столичните булеварди с джип за 100 бона

Черната Златка се фука с нова придобивка. От няколко дни плеймейтката фучи из столичните булеварди с джип на стойност 100 000 лв.

И този път известната брюнетка не изневери на любимата си марка. Новото й возило също е БМВ. Преди да се сдобие с лъскавия автомобил, Златка караше джип от същата марка, който беше по-стар модел.

Старото возило тя получи като подарък от своя любим Миро. Но покупката на новия джип е финансирана изцяло със средства на Златка Димитрова. Брюнетката не е платила сумата кеш. Тя е купила джипа на лизинг. Но е категорична, че сама ще плаща вноските.

Тя е сред най-актуалните лица в социалните мрежи, където я следват стотици хиляди последователи. Златка е рекламно лице на няколко големи български марки и от тази дейност реализира солидни приходи. И вноските за джипа едва ли ще са проблем за нея. Стойността на луксозното возило е около 100 000 лв. След пет години Злати ще изплати автомобила си, коментират запознати.

Преди месеци тръгна слух, че моделката е напуснала любимия си Миро и се е върнала в родния Бургас. Клюката дори свърза името й с известен предприемач от морския град. Но не след дълго самата Златка опроверга тези твърдения и заяви, че е щастлива с Миро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар