Силвия Кацарова удари дъното

Гласувайте за статията

Не се срамува да се реди на дълги опашки, за да вземе полагаемото й се като инвалид

Силвия Кацарова удари дъното. Неотдавна самата тя се ожали, че получава инвалидна пенсия в размер на 110 лева.

Очевидно Силвия Кацарова не се срамува да се реди на дълги опашки в търсене на правата си като инвалид, при все, че е известна личност. От години изпълнителката на „Топъл дъжд“ получавала инвалидна пенсия в размер на 110 лева.

Силвия Кацарова

Не се срамува да се реди на дълги опашки, за да вземе полагаемото й се като инвалид

Тя се докарала до състояние, в което ТЕЛК я освидетелствали с 65% инвалидност заради няколко поредни неуспешни операции на ставите. Преди време Силвия Кацарова изплака, че пишман лекари едва не я осакатили завинаги.

В резултат на некомпетентността и немарливостта им, единият й крак останал по-къс от другия. Този проблем й създава сериозен дискомфорт не само на сцената, а и в ежедневието й, тъй като й се налага да преправя обувките, за да има еднаква дължина на краката си.

Към момента дясната й става, която е оперирана два пъти, е наред. В най-скоро време обаче на Силвия Кацарова ще й се наложи да легне под ножа заради лявата й става. На този етап стиска зъби и облекчава състоянието си с биосензорен уред. За него научила от свой познат по време на гостуване.

Силвия Кацарова не се срамува, че попада в графата на нетрудоспособните и дори се възползва от всички облекчения, полагащи се на хората с този статус. Неотдавна се редила на километрична опашка, за да получи талона си за безплатно паркиране, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар