Нова скандална версия за бруталния убиец от Костенец

Нова скандална версия за бруталния убиец от Костенец
2 (40%) 1 vote

Главният секретар на МВР помоли да не се подава фалшива информация

Нова скандална версия за бруталния убиец от Костенец – Стоян Зайков-Чане, видя бял свят.

Оказва се, че това, което е подтикнало психопатът от Костенец да убие жена си Милена, са интимни снимки и провокативни чатове. Това е основната версия, по която работи МВР за момента, отбелязва на страниците си „Телеграф“.

Костенец

Главният секретар на МВР помоли да не се подава фалшива информация

Както вече знаете, Костенец и околността, са под тотална блокада от спецчастите. Във въздуха бе вдигнат хеликоптер на Гранична полиция, а в горите патрулират джипове с термокамери, с каквито се охранява границата.

Семействата на убитата Милена Шишкова и на бившия й мъж, както и на близки приятели на жертвата, се намират под въоръжена охрана.
Според криминалисти, психопатът от Костенец, е видял провокативни снимки в мобилния телефон на Милена, както и чатове с приятели, непосредствено преди да я застреля.

Познати на убитата жена разкриват, че Стоян бил изключително ревнив. За сметка на това пък Милена обичала живота и поради тази причина не желаела да има нищо общо повече с него.
„Както ходеше на дискотека и видеше, че Чане е там, започваше да флиртува с различни мъже, за да му покаже, че всичко е свършило, Това му действаше много зле и скандалите започваха“, разказват хора от Костенец.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов помоли да не се подават фалшиви сигнали за Чане, за да не се разпилява полицейският ресурс, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар