Андрей Слабаков: Най-големият ми проблем е…

Гласувайте за статията

Разкри защо не е избрал партията на Марешки

Андрей Слабаков разкри директно в ефир кой е най-големият му проблем.

В предаването „Офанзива с Любо Огнянов“, кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО-БНД Андрей Слабаков, отговори на въпроса защо не е избрал партията на Веселин Марешки – Воля, а е спрял избора си на ВМРО.

Андрей Слабаков

Разкри защо не е избрал партията на Марешки

Андрей Слабаков бе категоричен, че не обича „такива недоразумения в политиката, които си гледат собствените интереси“.
„ВМРО не може да продава паспорти, защото не ги издават. Тези твърдения не са верни. Това е абсурдно. Видяхме, че за самолетите няма да стане. Ако е нормално офертата, защо не?“, категоричен бе Андрей Слабаков.

Той разкри, че от ВМРО са му предложили, а той ги е попитал дали има условия. В отговор на въпроса, са го помолили да говори каквото иска и мисли. Слабаков заключава, че е спрял избора си върху ВМРО, защото мислят в една посока.

На въпроса дали ще внесе предложение в Европейския парламент да бъде разрешено тютюнопушенето, Андрей Слабаков отговори: „Това ми е най-малкия проблем. Имам проблем, че Европа се самоунищожава. А къде ще пуша ще намеря. Не искам нашата християнска цивилизация да загине.“, заключи той. За никого не е тайна, че Слабаков е заклет пушач и като такъв брани със зъби и нокти правата на всички „колеги“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар