Сигурността на Меган Маркъл и Хари застрашена от папарашки снимки (Вижте какво направи херцогът)

Гласувайте за статията

Наета от Меган Маркъл и Хари къща станала обект на папарашки снимки

Сигурността на Меган Маркъл и принц Хари била застрашена. Това с случило, когато херцогинята на Съсекс все още била бременна с първото им дете с Хари. Меган и Хари наели къща в Оксфорд. За огромно съжаление на херцозите тя станала обект на папарашки снимки.

Къщата била избрана от Меган и Хари именно заради уединението. Херцогът и херцогинята на Съсекс използвали къщата в Котсуолдс, за да си починат, да избягат от светската суматоха и да останат насаме, тъй като по това време Меган била бременна в пети или шести месец. Бъдещите родители използвали къщата малко преди да се нанесат в новия си дом – имението Фрогмор хаус.

Къщата обаче станала обект на папарашки снимки. Заснетите кадри били публикувани със вестник „Таймс“. Те били разпространени и в много онлайн издания. Адвокатите на принц Хари завели дело срещу агенцията, която направила папарашките снимки, тъй като на някои от кадрите се виждат от близко всекидневната, хола и спалнята на кралското семейство.

Обезщетение

Принц Хари получи парично обезщетение и извинение от новинарската агенция „Splash“. От агенцията са снимали къщата, където са били отседнали Меган и Хари през целия месец януари с хеликоптер, съобщават от Би Би Си.

Не е известна сумата, която херцогът на Съсекс е получил като обезщетение заради папарашките снимки. Но от агенцията поднесли официално извинение на Меган и Хари, заради нарушените им спокойствие и комфорт, пише trud.bg.

Сега това е зад гърба на херцогът и херцогинята на Съсекс и те вече се радват на уединението в новия си дом – Фрогмор хаус, както и на първия си наследник. А малкия Арчи ще стане грижовен и внимателен и разбира се, любимец на цяла Великобритания, предвиждат звездите за малчугана според астроложката на Даяна.

Сигурността на Меган Маркъл и Хари била застрашена от папарашки снимки сн. Инстаграм

Сигурността на Меган Маркъл и Хари била застрашена от папарашки снимки сн. Инстаграм

Арчи ще бъде веселяк и рядко ще се ядосва за нещо. Кралския наследник ще се вписва във всяка една ситуация и ще се разбира много добре с децата на Кейт и Уилям – Луи и Шарлот. Арчи ще бъде и много близък с баща си – принц Хари, който каза, че първият му син му е вдъхнал нови сили и надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар