Няма да повярвате какво прави Мариана Векилска

Гласувайте за статията

Очевидно полага сериозни усилия да запази младежкия си вид

Мнозина не могат да повярват какви ги върши бившата тв водеща от редиците на Би Ти Ви – Мариана Векилска.

В петък бившата тв водеща се пусна в профила си в социалната мрежа с лекарка от известна столична клиника за естетична медицина.

Мариана Векилска

Очевидно полага сериозни усилия да запази младежкия си вид

Повече от очевидно от снимката е, че Мариана Векилска има интервенции по лицето. По всяка вероятност тя попълва бръчките си с хиалурон. При все, че неотдавна световните лекари по естетична медицина обявиха, че надутите устни вече не са на мода, по всичко личи, че Векилска е посегнала на устните си.

Бившата тв водеща отслабна повече от драстично, след като дълго време се появяваше на екран с наднормено тегло. Освен това визията й създаваше впечатление, че стилистите я ненавиждат, тъй като я пременяха в дрехи с огромни цветя, които увеличаваха допълнително пищната й фигура.

В допълнение те ги съчетаваха с цветни чорапогащи, което далеч не подхожда на пълни дами.
Очевидно, след като напусна радиоводещия Симеон Колев, екс звездата на Би Ти Ви – Мариана Векилска си търси нова изгора.

Припомняме, че неотдавна Симеон Колев сподели пред известно списание, че Мариана Векилска го е напуснала преди три години и е отишла да се вее свободно из Европа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар