Алекс Сърчаджиева изрева

Гласувайте за статията

Тя сподели, че още не може да си намери място

Актрисата Алекс Сърчаджиева изрева в профила си в социалната мрежа три месеца след кончината на любимия й мъж – Иван Ласкин.

Та написа:
„Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам любими, никога няма да те забравя“.

Алекс Сърчаджиева

Тя сподели, че още не може да си намери място

Алекс Сърчаджиева е успяла да надвие тъжното настроение, което я бе обзело след трагедията и се опитва отново да се върне към живота. Тя вече е стегнала багажа и е решена да продължи напред. Актрисата предприема пътуване като първата й спирка ще е Франция.

Това се случва, след като получи предложение за главна роля в нова комедийна постановка на Сатиричния театър. Става въпрос за международния проект „Глобална комедия“, който ще се играе както у нас, така и във Франция.

От близкото обкръжение на Алекс Сърчаджиева издават, че тя ще замине за френската столица по-рано от предвиденото, но не по работа, а на екскурзия.
Жената, която оказва най-голяма подкрепа на Алекс, е съпругата на Чочо Попйорданов – Даниела.

Често именно тя е като втора майка за малката София. Осиновената дъщеря на Чочо Попйорданов – Катя и наследницата на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София, са на една възраст и имат сходни занимания. Те не само харесват едни и същи игри, а и се разбират много добре, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар