Мария Силвестър разкри цялата истина за разтърсващата драма

Гласувайте за статията

Със сигурност историята й ще ви разтърси

Тв водещата Мария Силвестър разкри цялата истина за разтърсващата драма.

За никого не е тайна, че след развода й със Силвестър Силвестъров, по-известен като Зюмбюл от триото „ Братя Мангасарян“, тя и синът й Давид, остават на улицата.

Ето какво разкри Мария Силвестър в личния си профил в Инстаграм:

Мария Силвестър

Със сигурност историята й ще ви разтърси

„Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало.

Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен – ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата.

Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото така трябва, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.

Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези тръни в гащите „Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте – то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар