Синоптиците съобщиха изненадваща вест Преглеждания: 2107

На места може да превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици
0
Оценете този post

На места може да превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици

След мрачното и доста хладно време от началото на месец май, синоптиците съобщиха доста изненадваща вест.

Според прогнозата на синоптиците за неделния ден, вероятността за валежи е доста малка.
Те прогнозират, че през утрешния ден предстои затопляне, при това чувствително. Над по-голямата част от страната температурите ще са в интервал между 26 и 31 градуса.

синоптиците
На места може да превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици

В първия ден от новата работна седмица, температурите ще останат високи. Над западната част от страната в следобедните часове и до полунощ, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност.

Синоптиците предупреждават, че на места може да превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Не е изключено на някои места да паднат и градушки.

Във вторник температурите ще започнат отново да се понижават и максималните няма да надхвърлят 24-29 градуса. Въздушната маса ще остане неустойчива. Главно в северозападната част на страната ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На отделни места ще превали и ще прегърми.

В сряда и четвъртък над по-голямата част от страната ще преобладава променлива облачност. На места са възможни леки превалявания от дъжд, а във Варна и Смолян, той ще е придружен от гръмотевици, прогнозират синоптиците. Максималните температури ще продължат да се понижават и ще са между 17 и 23 градуса.

В петъчния ден над цялата страна ще вали дъжд. Максималните температури ще са около 25 градуса. Очаква се през почивните дни валежите да спрат и над преобладаващата част от страната да е с променлива облачност. Максималните температури ще са в интервал между 18 и 26 градуса, пише actualno.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.