Кариерата на Гери-Никол лети към дъното (Вижте как я оплюха феновете)

Гласувайте за статията

Край с кариерата на Гери-Никол

Кариерата на Гери-Никол лети с бясна скорост към дъното. Това сочи и новото парче на певицата – „Шефе, шефе“, което е пълен провал. Безкрайно скучното и дълго видео за 24 часа събра с голям зор около 200 000 гледния и 5000 дислайка. Ориенталското звучене на песента е само една малка част от провала.

Мазни кючеци, подкрепени с неразбираем и доста пошъл текст, се допълват от евтината визия на Гери-Никол във видеото. Варненката сменя няколко костюма в стил евтина кючекчийка от крайпътна закусвалня за тираджии. Гердани и всякакви други дрънкулки от пазара в Илиянци допълват пошлата картинка.

Феновете на Гери-Никол не пропуснаха да я сравнят с Емилия. За разлика от Гери, поп фолк изпълнителката успя да събере над 400 000 гледания за 24 часа за песента си „Акула“, почти двойно повече от „Шефе, шефе“.

От над 170 коментара за новата песен в официалния профил на Гери-Никол в социалната мрежа Инстаграм, няма нито един положителен. Дори тези, които са си направили труда да изслушат песента на варненката, казват, че не биха си причинили това отново.

Кариерата на Гери-Никол лети към дъното сн. ХотАрена

Кариерата на Гери-Никол лети към дъното сн. ХотАрена

„Песента, съжалявам, но не искам да я слушам втори път, просто не мога и само на мен ли ми направи впечатление, че клипът е мелес между Индия и Арабия“, „Принципно не се занимавам да коментирам песни, но тази ме порази с тъпотията и селяндурщината си. Успях около минута да издържа на нея!!!“, „Пълна излагация пред предишните ти песни. Опитала си се да създадеш нещо, което не ти се е получило, ама изобщо“, „Последните ти песни са ужасни“, „Абсолютна глупост и пълна деградация! Това момиче няма да направи една нормална песен! Най-безсмилено загубените четири минути от живота ми!“, са само една много малка част от негативните коментари, които се сипят по адрес на Гери-Никол и бозата „Шефе, шефе“, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар