Луд скандал тресе клана Диневи

Луд скандал тресе клана Диневи
5 (100%) 1 vote

Фамилията на богаташите братя Диневи е разтърсена от луд скандал

Невероятен скандал разтресе клана Диневи. Ябълката на раздора се превърна трагичната вест за смъртта на 20-годишния Иван – син на Йордан Динев. В ранните часове на 10 май фамилията беше разтърсена от новината за кончината на младежа. Източниците, съобщили трагичната вест цитират Георги Динев – първи братовчед на Иван и син на Динко Динев.

Според информацията младежът е загинал при катастрофа на АМ „Тракия“. Но за щастие се оказа, че тази новина няма нищо общо с истината и Иван Динев е жив и здрав.

След зловещата шега Йордан Динев пожелал полицията да разследва сигнала. След проверка било установено, че сигналът е подаден от самия Иван. Младежът се скарал с годеницата си – инстаграм сензацията Пенелопе. След скандала тя не отговаряла на обажданията му. Иван искал да види как ще реагира Петя на вестта за смъртта му и затова замесил името на братовчед си. Но покрай изясняването на случая отношенията между членовете на семейството се влошили. Георги е бесен на братовчед си и не може да повярва, че той е замесил името му в подобен скандал.

Йордан Динев също е бесен на сина си. Той е лишил наследника си от лъскавото возило, което му подари преди 2 години. Милионерът се опасява, че след поредния скандал с Пенелопе, синът му може да си посегне, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар