Край с кариерата на Криско (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Нощни клубове отказват участия на Криско

Край с кариерата на Криско. Интересът към творчеството и сценичните изяви на Кристиян Тилев, по-известен като Криско, вече е равен на нула, шушукат из музикалните среди. Това се потвърждава и от последното участие на любимеца на невръстните тийнейджърки в пловдивски клуб.

Въпреки масовата реклама за участието на Криско в клуба, той пак не успял да събере много голяма публика, а накрая рапърът бил изпратен с освирквания и подигравателни подмятания. „Въпреки масираната реклама, която анонсира участието на Криско, в дискотеката се събраха около 50-ина души. Скучния репертоар, пеенето на плейбек, изнервиха рехавата публика, която в края на „концерта“ изпрати рапърчето с подсвирквания и подигравателни подмятания“, разказва очевидец на резила и падението на изпълнителя в нощния клуб.

В последните месеци Криско се оплаква от липсата на участия. Собствениците на клубовете не искат да рискуват като го поканят в заведенията си. Те не желаят да изплатят хонорар от 5000 лева, който посмъртно не могат да избият след това. Някои от собствениците на заведения дори са готови да платят неустойка на Криско, но да анулират вече планираните му участия.

Криско всячески се опитва да възвърне интереса към себе си. В отчаянието си 170-сантиметровия певец опита да върне интереса към собствената си персона като направи дует със Слави, който ги закопа още повече. По едно време дори се заговори, че Криско е в съдружие с поп фолк изпълнителя Константин и режисьора Кирил Киров-Кико. Коцето напусна „Пайнер“ и създаде собствена фирма, която ще продуцира новоизгряващи или вече доказани таланти от лекия жанр.

50 човека освиркват Криско в Пловдив сн. ХотАрена

50 човека освиркват Криско в нощен клуб в Пловдив сн. ХотАрена

Но и това начинание на рапъра се оказа пълен провал. Нямало много желаещи, които да рискуват с Криско и сие. Почти никой не искал да стане част от новата фирма и да се остави да бъде продуциран от рапъра, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар