Бебето на Меган Маркъл и Хари става президент на САЩ (Вижте още разкрития за бъдещето му)

Гласувайте за статията

Бебето на Меган Маркъл и Хари се превръща в любимец на Великобритания

Бебето на Меган Маркъл и принц Хари се роди само преди няколко дни, а звездите вече му вещаят невероятно бъдеще. Очакваше се новият член на кралското семейство да се появи на бял свят в края на април, но Арчи се роди едва през май. Малчуганът е зодия Телец.

Астроложката на покойната принцеса Даяна Деби Франк разкри какво бъдеще очаква момченцето, спрямо разположението на звездите. Според нея синът на херцогинята на Съсекс ще бъде грижовен и внимателен. Звездите показват, че той може да с прави с висока длъжност като тази на държавен глава. Тя дори споменава длъжност като президент на САЩ.

Любопитен детайл, който Деби отбелязва е, че две от децата на принц Уилям – Луи и Шарлот, също са родени под знака на Телеца. Затова според нея малкия Арчи лесно ще се сближи с тях и тримата ще бъдат много задружни, като ще имат доста сходни занимания и на една по-късна възраст.

Освен, че е под знака на Телеца, Арчи има Юпитер в Стрелец, което означава, че той ще бъде веселяк, смехът му ще е заразен и рядко ще се ядосва за нещо. Арчи ще успява лесно да се впише във всяка една ситуация.

Принц Хари също е земен знак. Той е зодия Дева, което означава, че баща и син ще имат много силна връзка. Подобно на майка си, звездите показват, че Арчи няма да се страхува да изразява истинските си намерения и желания. По този начин наследникът на Меган и Хари ще се превърне в един от любимците на цяла Великобритания.

Детегледачка

Междувременно стана ясно, че херцогинята няма да се възползва от услугите не детегледачки за бебето. Тя ще разчита за грижите за Арчи изцяло на майка си Дория. 62-годишната Рангланд е плътно до дъщеря си и й помага във всичко. Източник, близък до кралското семейство, издава, че нейната помощ е „незаменима“.

Друга интересна подробност е, че Меган и Хари нямат и готвач. Както е известно готварството е голяма страст на херцогинята на Съсекс още преди да срещне Хари. Поради тази причина двойката все още не е наела готвач.

Синът на Меган Маркъл и Хари става президент на САЩ сн. Инстаграм/susexroyal

Синът на Меган Маркъл и Хари става президент на САЩ сн. Инстаграм/sussexroyal

Докато Меган и майка й се грижат за малкия Арчи, Хари продължава да изпълнява служебните си задължения, пише woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар