Маджо позлати осиновената си щерка

Маджо позлати осиновената си щерка
5 (100%) 1 vote

Маджо позлати щерката на любимата си

Очарователната осиновена дъщеря на Младен Михалев-Маджо – Мелина се завърши висше образование. 25-годишната красавица се дипломира успешно. Тя защити дипломната си работа в „Лондон скуул ъф икономикс“.

Майка й Милкана Паунова побърза да се похвали. Развълнуваната родителка съобщи, че няма нищо по-хубаво от това, видя HaotArena.

Малко преди дипломирането, Маджо позлати щерка си. Тя получи от него имоти за милиони левове, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Мелина е дъщеря на дългогодишната приятелка на боса Милкана Паунова. Бившият сикаджия и Милкана имат връзка повече от десет години. Въпреки, че нямат брак, двамата многократно са споделяли, че вече са открили половинките си.

Публична тайна е, че Милкана е бивша съпруга на внука на Добри Джуров. Тя и Маджо се запознават по време на ваканция в Швейцария.

Тогава тя все още е била омъжена, а той вече разделен със съпругата си Елена. Преди няколко години Маджо взе решение да осинови Мелина. Очарователната млада дама официално прие презимето и фамилията на някогашния сикаджия.

Веднага след като припозна Мелина, Маджо се зае с обезпечаване на бъдещето й. В сметките й веднага са били прехвърлени солидни суми. Девойката вече фигурира и в бизнеса на фамилията. Заедно с баща си тя е собственик на„Ботаника ММ“. Дружеството работи в областта на хотелиерството, а капиталът му възлиза на 650 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар