Деси Банова заряза бизнеса си

Деси Банова заряза бизнеса си
5 (100%) 1 vote

Деси Банова заряза собствения си бизнес

Деси Банова заряза бизнеса си. Паралелно с работа си в Нова тв, тя въртеше и собствена агенция, занимаваща се с организация на партита и сватбени тържества. Справка в сайта на фирмата й показа, че последната организирана от нея сватба се е състояла през месец май 2017 година.

Деси Банова е замразила работата си по този проект веднага след запознанството си с Росен Плевнелиев. Идеята за сватбената агенция дошла спонтанно. Блондинката се заела с подготовката на сватбите на две от приятелките си. Тя се справила блестящо със задачата и дружките й били категорични, че трябва да отвори собствена агенция.

Бившата синоптичка споделя, че е зарязала бизнеса си заради малкия Йоан. В момента за нея е най-важно да се наслади на миговете със сина си и не бърза да се връща на работа. Съпругата на Росен Плевнелиев заряза и работата си в Нова тв, пише Хот арена.

Тя е категорична, че в бъдеще ще поднови дейността на агенцията си, но ще се заеме с организацията на корпоративни събития. Деси Банова не крие, че тази работа й доставя голямо удоволствие. Но за момента не възнамерява да се лишава от мигове със сина си за сметка на работата, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар