Мариана Векилска се тунингова (ФОТО)

Мариана Векилска се тунингова (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска следва примера на родните ВИП дами

Мариана Векилска пътува до България, за да се разкрасява. Бившата водеща се промени до неузнаваемост. Тя чукна 45 години, но въпреки това кожата й изглежда свежа и опъната. Очевидно е, че тя разчита на ботокс за постигане на този ефект. Това потвърждава и снимка, която бившата телевизионерка публикува в мрежата.

Векилска благодари на д-р Анелия Здравкова, която работи в една от най-известните клиники по естетична дерматология в столицата. От фотоса става ясно, че бившата тв водеща е посегнала и на устните си. Те изглеждат по-плътни и са видимо подпухнали. Въпреки, че световни лекари обявиха края на ерата на силиконовите устни, Мариана Векилска очевидно не се интересува от тази тенденция и е наляла хиалурон не само в бръчките, но и в устните си.

Бившата водеща обръща все по-голямо внимание на външния си вид и по всичко личи, че си търси мъж. Тя отново успя да свали излишните килограми и да си върне старите мерки.

В края на миналата година Векилска взе решението да напусне бТВ, за да започне работа в Брюксел. Тя остави 13-годишния си син в България. Но заяви, че от следващата учебна година той ще се премести при нея. Вероятно преместването му ще се отложи, тъй като майка му все още не е установила в Брюксел, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар