Росен Плевнелиев показа наследника си от Деси Банова (ФОТО)

Росен Плевнелиев показа наследника си от Деси Банова (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Росен Плевнелиев показа четвъртия си син

Росен Плевнелиев показа малкия си син. Йоан, който е едва на 6 месеца, води активен социален живот и вече се подготвя за първата си почивка на море. Деси Банова и нейният съпруг са постоянно с малкия Йоан. Той е с тях дори по време на излизанията им в навън с приятели.

При едно от последните си посещения на уютен столичен ресторант, Росен Плевнелиев се снима с наследника си. На кадъра не се вижда неговата половинка Деси Банова, която очевидно е решила да се наслади пълноценно на минутите, в които Йоан е поверен на грижите на баща си. Запознати разкриват, че тя също е била в ресторанта, но просто не се е снимала.

Малкия Йоан вече се подготвя за първата си почивка на море. По всяка вероятност и тази година семейството му избере хасиендата в Гърция за място, където ще прекара лятната си ваканция.

Преди време Росен Плевнелиев разкри, че е прехвърлил имението в южната ни съседка на синовете си от Юлияна. Но въпреки това си е запазил възможността да посещава имота, когато пожелае.

Преди няколко дни бившият президент беше засечен пред офиса на Нова тв. Той пристигна с джипа на жена си. Впечатление направи, че не се е отказал от старите си навици и паркира без да се съобразява със забраните, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар