Годжи затъна в дългове заради бившата си

Годжи затъна в дългове заради бившата си
5 (100%) 1 vote

Годжи е пред фалит заради бившата си съпруга

Годжи има сериозни финансови проблеми. Баситът е пред фалит заради бившата си съпруга Даниела. Макар, че двамата са разделени от 10 години, той все още изплаща дълговете, които е натрупал заради нея.

При развода Гожди оставил апартамента на Даниела. Въпреки, че жилището все още не било изплатено, той теглил нов кредит за покупката на друг имот в столицата.

Запознати коментират, че музикантът задлъжнял сериозно и заради бирария в столичния квартал „Витоша“. Още през 2012 година той затворил заведението, едва месец след откриването му.

Музикантът спрял да обслужва кредитите си, тъй като за него станало непосилно изплащането на високите вноски. Към днешна дата той е задлъжнял с 350 000 лв. От седем месеца на сметките му е наложен запор, сочат данните в Търговския регистър.

Върху просторния апартамент на Годжи е наложен запор от колекторска фирма. Жилището се намира в столичния квартал „Витоша“, но е запорирано заради неплатени вноски. Банката е прехвърлила задължението на колекторска фирма, която трябва да събере дълга чрез запор и съдебни дела.

Задълженията на музиканта са набъбнали чувствително, тъй като от момента на прехвърляне на дълга, той дължи и такси за съдия-изпълнител и съдебни разноски, пише Хот арена.

Към днешна дата музикантът живее при новата си любима  Надежда, която е по-млада от него с цели 23 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар