Любимият на Цеци Красимирова пръсна цяло състояние за сватбата (Още разкрития)

Любимият на Цеци Красимирова пръсна цяло състояние за сватбата (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова може да се похвали с най-скъпа сватба сред родните знаменитости

Преди дни Цеци Красимирова се врече във вечна вярност на любимия си Майкъл Струмейтис. Нашенката може да се похвали с най-скъпата венчавка сред родните знаменитости. Церемонията и тържеството след нея се състояха в един от най-романтичните замъци край Барселона, пише Хот арена.

Заради ВИП персоните, които присъстваха на сватбата, съпругът на Цеци Красимирова подсили охраната и дори ангажира испанските спецчасти. На събитието присъстваха собствениците на Нетфликс и Спотифай.

Два дни преди събитието от България излетя извънреден чартър с гостите на булката. За доброто настроение на гостите се погрижи Преслава. Заради множеството си ангажименти, тя пристигна последна. Пайнерката не пътува с гостите на булката.

Цялата сватба излезе общо 700 000 евро. Но сумата не е никакъв проблем за съпруга на Цеци Красимирова, който е собственик на най-голямата компания за хранителни добавки в Канада. Канадецът се бръкна дълбоко, за да угоди на любимата си.

За роклята на булката, младоженецът плати 50 000 евро. Сватбената одежда е дело на дизайнерката Евгения Борисова, която отдели повече от месец за изработката й. Няколко пъти Цеци Красимирова пътува до България за проби на роклята. Дизайнерката е направила няколко корекции, за да удовлетвори напълно очакванията на моделката, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар