Бояна Шарлопова с нова любов (Подробности)

Бояна Шарлопова с нова любов (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова захвърли траура

Бояна Шарлопова захвърли траура. Година и половина след смъртта на съпруга си Стефан Шарлопов, тя отново се носи на крилете на любовта. Дълго време вдовицата спазваше благоприличие. Но откакто е свалила траура, тя е променила не само начина си на живот, но и своята визия.

Вече никой от подчинените на бизнесдамата няма съмнения, че в живота й има нов филм. Досущ като в сюжета на „Бодигард“, красавицата залюби телохранителя си. Въпреки, че двамата се опитват да бъдат дискретни, искрите които прехвърчат между тях, си личат от разстояние. Мускулестият мачо е неотлъчно до шефката си, която освен негов работодател е и негова любима. Той я придружава не само на служебните, но и на личните й срещи. Младокът е до нея и време на шопинг. Той не се отделя от красивата Бояна и докато е на разкрасителни процедури.

Напоследък тя все по-често посещава козметика и фризьора си. 38-годишната красавица е започнала да полага повече грижи за външния си вид. След като захвърли траура, тя промени коренно и стила си на обличане.

Докато съпругът й беше жив, тя не си позволяваше да носи разголени тоалети и никога не му е давала поводи за ревност. В актуалния гардероб на вдовицата присъства предимно къси поли и къси рокли, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар