Мария Силвестър с трогателна изповед

Мария Силвестър с трогателна изповед
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър трогна последователите си в мрежата с изповедта, която направи

Мария Силвестър направи трогателна изповед в мрежата. Водещата проговори за най-трудния период в живота си. Тя публикува снимка със своя син и написа, че фотосът е направен в апартамента на нейни приятели.

Водещата допълни, че снимката е от най-тежкия момент в нейния живота – момента, в който осъзнала, че след развода има само сина си и двамата остават на улицата.

Мария Силвестър сподели, че през последните три години животът й се е променил коренно. Тя успяла да се съвземе бързо след развода и да постигне много. Към настоящия момент водещата има собствено жилище и собствен автомобил. Тя не крие, че за целта е теглила кредит. Но не съжалява.

Водещата написа, че никой не предполага какви битки води човек, когото всички мислят за успешен и щастлив. Животът й започнал да се променя, след като осъзнала, че само мечтите не са достатъчни. Мария Силвестър призова всички жени, на които не им достига смелост, да действат.

Тя допълни, че не е от жените, които започват връзка, защото така трябва. Или защото иска да обремени партньора със своите болки от миналото. Или защото искат да напреднат в кариерата. Водещата сподели, че е като всеки друг човек – работи, плаща данъци и погасява кредити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар