Златка Райкова спонсорира бизнеса на Благой Георгиев (Разкрития)

Златка Райкова спонсорира бизнеса на Благой Георгиев (Разкрития)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова е спонсор на Благой Георгиев

Златка Райкова спонсорира бизнеса на Благой Георгиев. Бившият футболист тръгна по стъпките на любимата си. По съвет на плеймейтката и той създаде собствена модна линия. От няколко години Златка е в този бизнес и е много доволна от приходите, които успява да реализира чрез модния си бранд, пише Хот арена.

Тя посъветвала Благо да направи същото и да създаде собствена марка. Плеймейтката не само му дала идея за бизнеса, но и спонсорирала проекта.

Покрай края на спортната си кариера, развода с Есмер Омерова и издръжката на трите деца, бившият футболист остана без пари. Но благодарение на настоящата си любима той вече може да се похвали със собствена марка дрехи.

Актуалната клюка гласи, че двамата очакват дете. Златка Райкова усилено крие благата вест. Но преди няколко дни фотографите в известен столичен клуб щракнаха коремчето на бившата плеймейтка. Златка беше заложила на широка рокля. Но дори тя не и помогна да прикрие наедрялото си коремче.

Бебето се очаква да се появи на бял свят в края на лятото. Благой Георгиев настоява четвъртият му наследник да се роди в Дубай. Преди няколко седмици той и Златка се завърнаха от поредната си почивка в емирствата. Повод за последното им пътуване до там е било именно посещението на избраната гинекологична клиника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар