Димитър Бербатов с амбиции за политическа кариера

Димитър Бербатов с амбиции за политическа кариера
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов се гласи за политик

Димитър Бербатов има амбиции за политическа кариера. Това стана ясно от интервюто, което той даде за „Галерия“. Футболистът сподели, че вече се е сдобил с диплома за висше образование, с която има правоспособността да изпълнява ръководни функции. Бербо сподели, че с дипломата си може да оглави БФС и дори да стане министър. Но всичко това ще се случи, едва когато е дошло времето за него, категоричен е той.

Благоевградчанинът сподели, че винаги се е целил във високи цели и тази черта в характера му не се е променила. Някога бил на мнение, че след като стигне до Манчестър Юнайтед ще се откаже. Но сега разсъждава по друг начин. Той е категоричен, че ще играе до последно. Въпреки, че последната му футболна изява беше преди година и половина, Димитър Бербатов е категоричен, че не се е отказал от футбола.

В близко бъдеще 38-годишният футболист вижда себе си като мениджър на собствена футболна академия, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“. Той вече е реализирал първата стъпка към достигането на тази цел, а именно да се сдобие с диплома за висше образование. Бербатов решил да оползотвори пълноценно времето, в което не играе. И на 38 години завърши образованието си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар