Гримьорът на Меган Маркъл направи нови разкрития за нея и Хари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Гримьорът на Меган Маркъл не смята, че тя заслужава негативизма на медиите

Гримьорът на Меган Маркъл направи нови разкрития за нея и Хари. Даниел Мартин, който гримира херцогинята на Съсекс за сватбата й с принц Хари, сподели своите впечатления от новия съпруг на приятелката си.

Това се случи пред канала CBS. В интервю за документалната продукция „Меган и Хари плюс един“, която беше излъчена в петък, Мартин разказва спомените си от заснемането на сватбения семеен портрет. „Той е толкова добър с децата. Когато беше заснемането на семейния портрет с останалите след сватбата, той си играеше на пода с децата. И тогава осъзнах, че ще бъде най-готиният татко“, казва гримьорът на Меган за Хари.

„Тяхното дете ще представлява света, какъвто е сега. Зората на едно ново поколение“, добавя още най-добрият приятел на херцогинята на Съсекс.

Гримьорът категорично отрича и всички слухове, че Меган Маркъл е с доста труден характер, поради което си спечели прозвището „трудната херцогиня“. Даниел Мартин казва, че поведението на бившата актриса не се е променило след като е станала част от британското кралско семейство. Той смята, че Меган не заслужава негативизма на медиите.

Гримьорът споделя, че това, което се пише за Маркъл в медиите не е вярно. Тя няма лош характер, както те се опитват да изкарат. „Толкова е отчайващо, когато слушаш тези истории, в които няма истина. Това не е същият човек. През годините, в които съм я познавал и съм работил с нея, тя никога не е имала темперамент на Дива“, разкрива гримьорът на херцогинята, пише edna.bg.

Гримьорът на Меган Маркъл не смята, че тя заслужава негативизма на медиите сн. Инстаграм/ sussexroyal

Гримьорът на Меган Маркъл не смята, че тя заслужава негативизма на медиите сн. Инстаграм/ sussexroyal

Слуховете, че Меган Маркъл е „трудна херцогиня“ се появиха, когато дългогодишни служители на кралското семейство започнаха един по един  да напускат работата си. Според британските медии повечето служители са напуснали работата си точно заради трудния характер на Меган Маркъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар